Cazare

Pensiunea IDEAL va ofera cazare la standarde de 4* in 11 camere, distribuite pe doua etaje.


  • 9 camere Double Room 2pers
  • 2 camere cu trei locuri 3pers

Localizare

Predeal, strada Trei Brazi, nr 27C
harta

marire harta >>>

Obiective turistice

Situat in Pasul cu acelasi nume, Predealul este unul din cele mai cunoscute centre turistice din tara, cu un frumos renume international. Culmea principala a Carpatilor coboara aici pana la 1032 m altitudine pentru ca apoi sa urce in inaltimile Girbovei. Bogat impadurita, zona din imprejurimile Predealului cuprinde in circuitul drumetiei locale Muntii Diham, o parte din Muntii Girbovei si poalele sud-vestice ale Pietrei Mari.

Dintre obiectivele turistice le amintim pe cele mai reprezentative, zona fiind o adevarata oaza de liniste, oferind posibilitatea atat de a incerca emotiile coborarii pe o partie de schi, in cea mai mare parte a anului, dar si cai de acces catre zone romanesti incarcate de istorie printre care amintim: Castelul Peles, Castelul Bran, Biserica Neagra.

Castel PelesCastelul Peles - fosta resedinta de vara a regilor Romaniei, prin valoarea sa istorica si artistica unul dintre cele cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumatati a secolului XIX.

Castelul Bran important monument national si punct de reper al turismului din Romania, datorita frumusetii peisajului cat si a legendei contelui Dracula

Biserica Neagra - domina centrul medieval al Brasovului din punct de vedere arhitectonic. A fost denumita Biserica Neagra in urma incendiului devastator 1689, cand fumul si flacarile au innegrit zidurile, insa nu au putut distruge maretia edificiului. Cu o lungime de 89m, este cel mai mare edificiu religios intre Viena si Constantinopol.